Senaste nytt

Våren kommer så sakteliga till Gölsgården! Vi tog en snabb sväng ut igår och njöt av kaffe och blåbärssoppa i solskenet, dropp från taket ner på fjolårsgräs, och småfåglar som kvittrar i snåren.








En talgoxe blev väldigt glad att vi fyllde på skafferierna också. Både stora stationen, lilla stationen, och korgen med talgbollar ekade tomma.






En hel del grenar har knäckts i tallarna, men de har haft den goda smaken att falla bredvid husen, istället för att förstöra våra tak.





De röda ljusen har brunnit ut i mormors ljusstake, så de blev ersatta med vårigt gröna istället.



Nästa gång vi tar oss ut är vi kanske tre i lilla familjen! Då är det hög tid att såga i snår och träd, så vi får hoppas att vi får med oss några extra par händer då...


Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh, vårvinter och takdropp och solsken. Bättre blir det inte.

2011-03-06 @ 20:39:00
Postat av: Nickan

Vilka härliga vårsoliga bilder!! Tur att grenarna inte hade fallit ner på något hus! Vad söt ljusstaken från mormor är, jättefint.



Ja tänk vad härligt overkligt att ni snart blir 3, livet är ganska makalöst =) Ta hand om er och hoppas att sista tiden går bra nu och inte är för segt. KRAAAM

2011-03-07 @ 09:15:34
URL: http://ovaladrommar.blogspot.com
Postat av: Caroline

Snart bäbis i stugorna!!! :)

2011-03-07 @ 19:48:34
Postat av: Fanny

Oj här hade det ju kommit nya bilder! Jag vill klippa buskar!! Om du håller bäbis och ger order så klipper jag! (med tydliga order kanske jag till och med vågar mig på sågen...) ;)

2011-04-02 @ 18:42:32
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0