Funderingar och frost

Denna stackars dammiga övergivna blogg... Här kommer ett litet livstecken från oss i alla fall!

 

En av anledningarna till att bloggen fått vila är att vi har funderat mycket över vår fina Gölsgård. Är det vettigt att sätta av så mycket pengar som vi gör varje månad för att finansiera en sommarstuga? Borde vi inte sälja och börja leta efter ett färdigt året-runt-hus? Finns det något färdigt året-runt-hus som är som vi vill ha det? Med dessa tankar snurrandes i huvudena har det liksom inte känts helt avslappnat och  mysigt att åka ut till husen.

 

Idag var det i alla fall så oemotståndligt fint väder så vi tog oss i kragarna och drog till skogs för att räkna tak och träd. (Ingen har väl missat den senaste tidens stormar? Vi var minst sagt lite oroliga över huruvida alla tak och träd var på rätt plats och inte huller om buller så att säga.) Husen stod där de skulle, liksom träden, och som vanligt blev vi helt pirriga i magarna när vi rullade in på tomten. Inte kan vi väl sälja våra fina fina hus... Tänk så mycket lättare det är att vara rationell i en lägenhet i stan än där skogen susar och golven knakar så hemtrevligt.

 

 

Och titta! Smultronen jag frösådde och tappade hoppet om i somras har tagit sig under vintern!

 

Inte en enda liten mus verkar bo i Torpstugan i år, mycket skönt!

 

Nu kliar det i fingrarna inför våren och jag ska nog börja okynnesläsa lite i min fina julklappsbok som råkade ha exakt rätt dimensioner för att kunna tjäna även andra syften.

 

 


RSS 2.0