Ja, jag kommer! Hälsen glada vindar

Ut till landet, ut till fåglarne!


Snabbvisit idag, med lite rabattpill och mer gräsklippning. Vi övervägde att sova över, men efter insikten att vi bara hade en extra blöja med blev det inte mycket att fundera på. Det är mycket nytt att komma ihåg nu för tiden!

Rabatten hade klarat veckan bra, bara enstaka kirsblad som stuckit upp. Nu är den lite mer utfylld, med penséer och krukor. I krukorna ligger smultronfrön som jag hoppas tar sig.


FÖRE




EFTER




Busken-som-vi-tror-är-krusbär ser förresten ut så här nu i knoppstadiet, vad tror ni?




Smultronkrukor hamnade inte bara i rabatten, jag testar lite olika placeringar






Pionen har vuxit till sig under veckan




Liksom krollen...




... och rabarbern.




Flädern tar sig också så sakteliga





Komposten blev nu framröjd för säsongen, den fick under vintern en knäck av träd som föll olyckligt. I den väntade en fantastiskt fin jord på oss! Bland träden som röjdes bort fanns plommonträd på väg i blom, så några kvistoar fick följa med hem som kompensation för att vi i år klarat påsken utan ris. Lägenheten fylls nu av ljuva dofter.

FÖRE (Brrrr så kallt!)




EFTER




Djurlivet var det minsann inget fel på idag! Tre ödlor siktade på var sitt hus, och snoken stack också ut sin lilla nos en stund.




Nästa gång vi åker ut är planen att ha köpt färg så att vi äntligen kan få klart Projekt Sovrum som inleddes för ett drygt år sen. Vi får väl se hur det går med den saken... Det vore onekligen skönt att få upp sängen från stora rummet i Torpstugan, och kunna göra en mer permanent möblering där.

Kommentarer
Postat av: Mormor & morfar

Mormor och morfar tyckte det var väldigt kul att se framstegen och förstår att det är väldigt mycket jobb bakom. Men man får mycket tillbaka av jobbet! Vi önskar stort lycka till med the gardening! Hälsningar också till alla ödlor, snokar, sorkar som nog vimlar bland blommor och stenar! Stort HEJ och hälsningar från Ulla & Viking

2011-05-01 @ 17:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0